welkom bij buro pao

Buro Pao is een grafisch ontwerpburo gevestigd in het hart van Nederland. Buro Pao staat voor heldere concepten en duurzame ontwerpen. Buro Pao ontwerpt logo’s, huisstijlen, jaarverslagen, brochures, posters, magazines, nieuwsbrieven, illustraties en websites. Buro Pao is van Pao Choi. Pao beschikt over een breed netwerk van onder andere fotografen, multi media specialisten en tekstschrijvers. Waar nodig kan zij de professionals inschakelen.

over pao

Pao Choi is afgestudeerd in grafische vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Zij heeft zowel als zelfstandige ontwerper als grafisch ontwerper bij ontwerpbureaus ruime praktijkervaring opgedaan. Pao werkt voor diverse opdrachtgevers.

contact

Een goed ontwerp begint met een goed gesprek. Buro Pao denkt graag met u mee als het gaat om creatieve (vorm)oplossingen. Wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen? Bel 06 46 533 422 of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

© buropao | alle rechten voorbehouden